Concert Kamerkoor Vox Flevium op 25 oktober

Kamerkoor Vox Flevium neemt met een concert op 25 oktober afscheid van haar dirigent Herman Kamp. Herman is vanaf de oprichting dirigent geweest van Vox Flevium. In 15 jaar is het koor mede door hem op de kaart gezet. Het koor heeft veel van hem geleerd op het gebied van harmonie en klankkleur. Al die jaren heeft het geprofiteerd van Herman’s indrukwekkende pianobegeleiding, absolute gehoor en brede repertoirekennis. Als het tegenzat met het aantal tenoren, was Herman nooit te beroerd een partij mee te zingen tijdens de repetitie of een uitvoering. Ook persoonlijk wordt hij gewaardeerd om zijn vriendelijkheid en enthousiasme. Herman was ook altijd van de partij bij festivalweekends op Schiermonnikoog of elders.

Als dank voor al zijn inspanningen geeft Vox Flevium dit concert met door Herman uitgekozen muziek. Het is een boeiend geheel geworden van liederen, die Vox Flevium in de afgelopen 15 jaar op de bühne heeft gebracht, waarbij muzikale uitdagingen niet werden geschuwd.

Muziek van de Beatles zal afgewisseld worden met Händel, Fauré, Dowland en Cole Porter. Naast het kooraandeel zal Herman nog een pianosolo ten gehore brengen. Kortom: een ontroerende, swingende en feestelijke middag, waar veel te genieten valt.

Het geheel wordt u aangeboden op zondag 25 oktober 2015 in Kerkcentrum “De Hoeksteen” in Swifterbant, aanvang 16:00 uur. De toegangsprijs is € 5,00.