Circus Sijm betovert Swifterbant

Circus Sijm betovert Swifterbant

Een circusshow vol liefde, passie en vakmanschap. Dat is ‘La Passione’, de nieuwe voorstelling van Circus Sijm die vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei te zien is aan de Bosweg in Swifterbant. Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste moeten verlaten.

Andere koers
Circus Sijm koos reeds jaren geleden voor een andere koers en ontwikkelde, met succes, een eigen stijl: een aantrekkelijk totaalplaatje aan de buitenkant en in de tent fonkelende circustableau’s met verrassende acts door internationale enthousiaste artiesten in exclusief ontworpen kostuums. Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jongen enthousiaste artiesten, die acts brengen variërend van muziek tot dans en van acrobatiek tot humor. Inspiratie is gehaald uit musicals, theater, het Italiaanse Venetië en vooral het klassieke circus met strass, veren en glitters. Het belooft een betoverende show te worden.

Reserveren
Vrijdag 20 mei begint de show om 19.00 uur, zaterdag 21 mei om 13.30 en 16.15 uur, en zondag 22 mei om 13.30 uur. Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de gekozen voorstelling reserveert via de website van het circus krijgt vier euro korting op de toegangsprijs van € 16,-), ongeacht de leeftijd. Kinderen tot en met één jaar hebben gratis toegang. De circuskassa is op voorstellingsdagen zestig minuten voor aanvang geopend.

Meer informatie staat op de website van het circus.

Bron: Flevopost