Buurman en Buurman uit Dronten rijden naar de Noordkaap

Gert Jan Bonestroo en Peter Slottje uit Dronten doen mee aan de ScanCoveryTrial 2016. Ze rijden voor het goede doel 6500 km door Scandinavië naar de Noordkaap. Om extra geld in te zamelen organiseren zij op 29 januari 2016 een benefitdiner.

Buurman en Buurman, de naam van het team, zet zich in voor het Parkinson Fonds en het Toon Hermans Huis Dronten. Bonestroo en Slottje zetten zich graag in voor deze goede doelen.

De reis wordt door het team zelf betaald. Daarnaast hebben zij verschillende sponsoren die geld doneren voor de goede doelen. Om extra geld in te zamelen wordt op 29 januari 2016 een Benefietdiner georganiseerd in restaurant De Klink te Biddinghuizen. De gehele opbrengst van dit diner (€57,50 p.p voor een 4-gangen diner, inclusief drankjes) gaat naar de goede doelen. Tijdens het diner wordt naast een verslag van de reis ook de totale opbrengst bekend gemaakt.

De ScanCoveryTrial wordt gereden van 2 januari t/m 10 januari 2016. Naast sneeuw en ijs kan de temperatuur dalen tot min 40 graden Celsius. Buurman en Buurman gaan deze omstandigheden trotseren in een Mercedes-Benz G 300 klasse.

Aanmelden voor het Benefietdiner kan via e-mailadres p.slottje@tssystems.nl of gertjan@blonkagri.com.  Op de hoogte blijven van het team tijdens de trip kan via de Facebookpagina ScanCoveryTrial Team 20 Buurman en Buurman.