Bureau LWPC is Talent van het jaar 2019

LWPC Talent van het jaar 2019

Bureau LWPC is door de OVDD uitgeroepen tot Talent van het jaar 2019. Cafetaria De Meiden, genomineerd voor Detaillist van het jaar, grepen net naast de titel. 

Liane Wolfert liet weten de prijs een fantastische waardering voor haar werk te vinden. Ze droeg hem op aan haar medewerkers en alle vrijwilligers die hulp verlenen. Naast de OVDD prijs ontving LWPC een cheque ter waarde van 500 euro. Deze is te besteden aan een maatschappelijk doel binnen de gemeente Dronten.

KeJe Horren & Raamdecoratie uit Dronten heeft de prijs TOP Onderneming van het Jaar in ontvangst genomen. FRIS. Conceptstore sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht. KeJe Horren & Raamdecoratie mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 21 februari in Lelystad.

De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD. Van de Gemeente Dronten ontvingen zij een cheque met bedragen van 1.000 en 500 Euro om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente Dronten.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.