Brassband Amor Musae luidt de zomer in met “Summertime”

Brassband amor musae luidt de zomer in met “Summertime”

Op zaterdag 8 juli geeft de brassband van Amor Musae haar jaarlijkse zomerconcert “Night of the Brass”, deze keer met als titel Summertime. De brassband zal met een vrolijk licht programma het seizoen afsluiten. Ook het jeugdorkest JAM, en de leerlingen zullen leuke muziekstukjes ten gehore brengen. Tevens is er ruimte voor solistische optredens. Alle groepen koperblazers staan onder leiding van Martijn de Lange – Duijster.

SWIFTER RATJETOE ORKEST: Het lijkt ons heel leuk om tijdens het concert een (eenvoudig) nummer te spelen samen met Swifterbanters die ook een muziekinstrument bespelen. Dus bij deze een oproep aan heel Swifterbant: kom met je instrument en doe lekker mee. Laat wel even weten met welk instrument dan krijg je de muziek per mail toegestuurd.

Het concert vindt plaats in De Hoeksteen en begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Voor deelnemers aan het Swifter Ratjetoe Orkest: stuur een mail naar info@amormusae-swifterbant.nl. Kijk voor informatie op www.amormusae-swifterbant.nl