Bordspellen avond Swifterbant groot succes

Bordspellen avond Swifterbant groot succes

Naar aanleiding van een oproep in de Swifterbanter om bordspellen te spelen in de steiger zijn op maandag 1 oktober 11 mensen aangeschoven aan de stamtafel in dorpshuis de Steiger. Iedereen was blij verrast met deze grote opkomst. Iedereen heeft zich even voor gesteld en natuurlijk verteld welke mooie bordspellen ze hebben en welke favoriet zijn. Een keur aan bordspellen is daarin voorbij gekomen zoals: Kolonisten van Catan, Machiavelli, Ticket-to-ride, Carcassone, Skip-Bo, Dominion, Agricola en nog veel meer.

Tijd voor spelletjes
Na deze introductie zijn 6 mensen gestart met een potje Kolonisten van Catan. Na een spannende race om zoveel mogelijk straten en dorpen te bouwen is Judith als winnaar uit de bus gekomen. De andere groep bestond uit 5 personen deze hebben een aantal ronden van het Keezenspel gespeeld. Rond 22:00uur was iedereen klaar en is de volgende afspraak voor Maandag 5 november gemaakt. Ook dan is het weer een vrije inloopavond. Met de Steiger is afgesproken dat elke eerste maandag van de maand er ruimte is om bordspellen te komen spelen. Start is rond 19:30

Een aantal mensen heeft aangegeven liever niet op de maandagavond te komen. Dit betekent ook dat er nog meer spelhobbyisten zijn in Swifterbant naast de 11 die op de eerste avond zijn geweest. We willen daarom proberen nog een 2e bordspelavond in de maand te organiseren in dorpshuis De Steiger.

Heb je na het lezen van dit bericht ook zin om je aan te sluiten bij de bordspelgroep? Laat dan svp via email bordspelavond@online.nl een kort berichtje achter met daarin de volgende informatie:

  • uw naam (leeftijd is niet van belang)
  • een of twee spellen die u heeft of zou willen spelen
  • hoe vaak per maand u zou willen spelen
  • Welke avond uw voorkeur heeft: Maandag, Dinsdag of Vrijdag

Bij voldoende reacties gaan we nog een 2e avond opzetten.

Met vriendelijke groet,

Frank Manders