Boost! netwerkavond bij De Meiden in Swifterbant

Boost! netwerkavond bij De Meiden in Swifterbant

Vrouwenplatform Boost! houdt op donderdag 16 november weer een netwerkavond voor ondernemende vrouwen. De avond wordt gehouden bij De Meiden in Swifterbant.

Boost! trapt af met een netwerkspel. Daarna geeft Marlon Lemmers van accountantskantoor Crowe Horwath Foederer uit Lelystad een presentatie over actuele belastingzaken naar aanleiding van het Regeerakkoord. Ook geeft zij tips voor belastingvoordeel voor ondernemers. Marian Visser van MarianCoacht, ook uit Lelystad, verzorgt de workshop ‘Weg met die belemmeringen’. Soms kan iets dusdanig blokkeren dat het een mooie kans of uitdaging voor zakenvrouwen of hun onderneming in de weg staat. Wat belemmert jou en hoe kun je daarmee omgaan? Marian geeft handvatten en praktisch advies. Na het officiële gedeelte is er volop gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden
De netwerkavond is van 20.00 u – 22.00 u bij De Meiden, Zuidsingel 46 in Swifterbant. Aanmelden via boost@yunasky.nl, de kosten voor de geheel verzorgde avond bedragen 20 euro.

Voor jezelf en je onderneming
Vrouwenplatform BOOST! bestaat speciaal voor ondernemende vrouwen uit Flevoland. BOOST! wil inspireren, delen en elkaar opdrachten gunnen. Het platform is een initiatief van Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen en Carien van der Marel uit Swifterbant. Annemieke is eigenaar bij trainingsbureau Yuna Sky en Carien runt PR-bureau Van der Marel Producties.