Boekpresentatie Gezondigen in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Boekpresentatie en signeersessie Gezondigen

Op zaterdag 1 oktober as. van 11:00-12:30 uur is de boekpresentatie, signeersessie én proeverij door Rianne van Vulpen, auteur van Gezondigen. Rianne van Vulpen (25) uit Swifterbant heeft samen met twee vriendinnen een kookboek geschreven. Ontbijtrecepten, lunchrecepten, avondeten, bakken, voor iedereen wat wils. De basis is: Doe maar gewoon. Zondigen mag, als de basis maar gezond is!

Gezondigen

Verfrissend en verrukkelijk, gezond en zondig zonder concessie in één boek. Ruim 40 gezonde, spannende recepten en 30 recepten om jezelf mee te verwennen.

Gezondigen is géén dieetboek en bevat geen concessies. In dit boek vind je een mix van recepten voor een gezonde basis, en recepten voor die momenten waarop je gewoon wilt genieten van 900 gram roomkaas omgetoverd tot een om-je-bord-bij-af-te-likken-cheesecake. De ideale balans.

Er staan taarten in zoals ze ooit bedoeld zijn, mét boter, suiker en bloem. Gezond eten doe je bij voorkeur zonder pakjes en zakjes, maar je hebt er ook niet per se een keukenkast vol raw superfoods voor nodig. Gezondigen gaat terug naar de basis: het bevat meer dan 70 toegankelijke recepten voor no-nonsense koken en bakken.

Wanneer: Zaterdag 1 oktober van 11:00-12:30 uur
Waar: FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant