Bibliotheek vanaf vandaag weer open

Wat zijn ze blij! Vanaf donderdag 20 mei is iedereen weer welkom in de bibliotheken. Alle medewerkers zien er erg naar uit om na vijf maanden sluiting publiek te mogen ontvangen. Bezoekers zijn van harte welkom* voor het lenen van boeken, het lezen van de krant, te studeren en te werken. Natuurlijk rekenen ze geen boete en lenen ze de materialen langer uit. De openingstijden zijn als vanouds en ze zijn weer telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van de lokale bibliotheek.

 Inspirerend en Veilig

FlevoMeer Bibliotheek is een plek voor iedereen. Kies mooie boeken en laat je inspireren door de verschillende displays. Kun je nog niet naar de bibliotheek komen? Geen probleem, de AfhaalBieb blijft nog even open voor het aanvragen van (jeugd)leestasjes.

Bezoekers gebruiken een mandje met een registratieformulier incl. gezondheidscheck. Dit formulier geldt tevens als reservering.

Ze hopen de dienstverlening en programmering zo snel mogelijk uit te kunnen breiden. Op de website zijn de jongste ontwikkelingen te vinden:  www.flevomeerbibliotheek.nl

* Anderhalve meter en mondkapjes zijn natuurlijk een vanzelfsprekendheid.