Beweeggroep voor jonge vrouwen

Beweeggroep voor jonge vrouwen

Op maandag 4 november start er speciaal voor vrouwen een wekelijkse beweeggroep in de Bataviazaal in Swifterbant. Deze beweeggroep is opgezet door huisartsenpraktijk Swifterbant  in samenwerking met De Meerpaal Welzijn. De beweeggroep is opgezet om meer vrouwen in leeftijd tussen de 20 en 35 jaar in beweging te krijgen.

Om de les zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep heeft de huisartsenpraktijk Swifterbant en De Meerpaal Welzijn de doelgroep ondervraagd op een aantal punten en op basis daarvan de dag, tijd en soort les bepaald. De les zal gegeven worden door een professionele sportdocent die met name fitness gerelateerde lessen zal verzorgen. Naast het aanbieden van de beweeglessen hebben de huisartsenpraktijk Swifterbant en De Meerpaal Welzijn ook de intentie om aan de deelnemers van de beweegles ook workshops aan te bieden op het gebied van gezonde leefstijl.

De les is voor alle vrouwen in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar. Aanmelden is niet nodig en de lessen zijn gratis. Iedere maandagochtend vanaf 4 november vinden de lessen plaats in Bataviazaal van wijkcentrum De Steiger in Swifterbant. Meer informatie? Neem dan gerust contact op met huisartsenpraktijk Swifterbant (0321-321314) of Aylin van Duinen- De Meerpaal Welzijn (0630426118/ a.vanduinen@meerpaal.nl).