Amor Musae start weer vanaf 4 september

De Steiger

Op maandag 4 september is in de gymzaal van De Steiger weer de eerste training van de twirlsters van Amor Musae. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau. Zij gaan zoals ieder jaar mooie shows instuderen voor de wedstrijden en voor de jaarlijkse uitvoering van Amor Musae in maart.

De repetities van de brassband van Amor Musae gaan dinsdag 5 september weer van start in de Steiger. Ook de leerlingengroep en JAM (gevorderde leerlingen) gaan aan de slag met het instuderen van nieuwe muziekstukken. Als het goed is hebben de muzikanten van de brassband de week ervoor al het stof uit de toeters geblazen. Zij hebben namelijk al op 16 september rond 16.00 uur al een optreden in Dronten ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Meerpaal.

De malletband is op 16 september ook van de partij in De Meerpaal. Zij mogen samen met het koor “De Swifter Smarties” de inloop van de reunisten in de Meerpaal muzikaal opluisteren. De malletband en StaMb (Starters Malletband)) repeteren op woensdagavond in De Steiger en zij starten dus op 6 september. Zij spelen niet alleen straatmarsen maar staan ook regelmatig op het podium met een gevarieerd repertoire.

Heeft u (of heb je) belangstelling om mee te gaan doen bij één van deze afdelingen? Kom dan een keertje binnenlopen tijdens de repetities of trainingen. Voor wie nog geen muziekinstrument (dat past in malletband of brassband) bespeelt is het mogelijk in De Steiger een gratis proefles te volgen door één van de docenten van de Meerpaal. Amor Musae zorgt voor een passend leeninstrument.

Zie voor meer info: www.amormusae-swifterbant.nl of mail info@amormusae-swifterbant.nl