Amor Musae op het podium

Swifterbant – Afgelopen zaterdag 6 juni was de laatste wedstrijd voor de zomervakantie voor de twirlleden van Amor Musae. Vol gezonde spanning op weg naar Waddinxveen. Met het nodige oponthoud onderweg op tijd aangekomen en klaar gemaakt met make-up, glitters, mooie kunstige kapsels en pakken stonden de twirlsters met hun muziek en vaardigheden voor de jury. Een gezellig uitgelaten publiek maakte het helemaal compleet. Na een swingende gezellige dag was het tijd voor de prijsuitreiking. De twirlsters mochten deze keer op een verhoging van 1,2,3, gaan staan om de vele medailles in ontvangst te nemen. Van Amor Musae deden er dit keer 11 solisten, één duo en twee teams mee.

Diegene die een medaille of beker hebben gewonnen en meegenomen hebben naar Swifterbant zijn: De twee teams, Large  team en Small team met beide een 1ste prijs. 2de prijs voor Ilse de Vries, Rosalie Lau, Anne Derks en Duo Mariët Goedegebuure en Celine Sweere. 3de prijs voor Ineke Goedegebuure en Joscelyn van de Wiel. Celine Sweere had een 1ste en 3de prijs. Sanne de Bruin, Karin Goedegebuure en Mariët Goedegebuure vielen dan net buiten de prijzen maar ook daar zijn we trots op en horen er ook zeker bij. U hoort vast weer van ons na de zomervakantie!

Op de foto van v.l.n.r. Evelien Bosga, Mariët Goedegebuure, Celine Sweere, Sanne de Bruin, daar achter Rosalie Lau, daarnaast, Ilse de Vries, Anne Derks, Ineke Goedegebuure, daarvoor Joscelyn v.d. Wiel, daarnaast Karin Goedegebuure, Roxanne Rijnvis en Melissa Zwep.