Amor Musae geeft weer alles

Amor Musae

Afgelopen zaterdag 12 september was de eerste wedstrijd na de zomervakantie voor de twirlleden van Amor Musae. Vol gezonde spanning en met de baton, make-up, glitters, pakjes en de juiste muziek, met zijn allen op weg naar Nijkerk.

Het was een dag met gezelligheid, zweet druppels, een lach, een traan maar de saamhorigheid staat boven alles. Lieke Manders ging als solist voor de eerste keer mee op wedstrijd en ze heeft een prachtige solo neergezet. Een nieuwe groep van 6 leden presenteerde hun teamvaardigheden na een intensieve trainingsperiode. Top! Er waren deze keer  11 solo optredens, één duo en drie teams!

De meiden die een medaille of beker mee naar Swifterbant hebben genomen, zijn: Het Large team, Small team, Minirettes met alle drie een 1ste prijs. Het nieuwe team een 2de prijs. Een 1ste prijs voor Celine Sweere en Mariët Goedegebuure. Een 2de prijs voor: Sanne de Bruin, Ilse de Vries en  Karin Goedegebuure en een 3de prijs voor: Joscelyn van de Wiel, duo Mariët Goedegebuure en Celine Sweere, Nika Schimmelpenning en Celine Sweere. Deze keer vielen Ilonca Bosga, Ineke Goedegebuure,  Lieke Manders en Anne Derks dan net buiten de prijzen maar ook daar zijn we trots op en horen er ook zeker bij!