Amor Musae doet mee met de Grote Clubactie voor jubileum

Verenigingen uit Swifterbant gaan 16 september loten verkopen

Leden van muziekvereniging Amor Musae starten zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Amor Musae gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% direct naar de club gaat.

Nellie Zwep, clubcoördinator van Amor musae: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst een fantastisch jublieumjaar te vieren wegens ons 50-jarig bestaan. Onze officiele verjaardag is op 8 februari 2018. Maar we willen graag in het hele jaar 2018 extra activiteiten organiseren in Swifterbant. Dat brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wij kunnen de steun van onze dorpsgenoten en vrienden dus goed gebruiken”.

Amor Musae doet voor de tweede keer mee. Vorig jaar werd er € 1042,40 opgehaald. Dit geldbedrag wordtbesteed aan nieuwe clubkleding.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

www.amormusae-swifterbant.nl / info@amormusae-swifterbant.nl