Alpha Omega brengt uw kerstpost rond in Swifterbant

Alpha Omega bezorgt kerstpost in Swifterbant

Kerstpostactie Alpha Omega Swifterbant. Doet u ook mee?

Net als in voorgaande jaren houdt de werkgroep ALPHA EN OMEGA een kerstpostactie. Het geld dat we hiermee verdienen is bestemd voor de kinderen van kindertehuis ALPHA EN OMEGA in KABANJAHÉ op Sumatra. Hier wonen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze zijn voor hun levensonderhoud en ontwikkeling veelal afhankelijk van giften. Momenteel is men  bezig de capaciteit voor het opvangen van kinderen uit te breiden. Ook hier is weer veel geld voor nodig.

Onze vrijwilligers bezorgen in de periode van 9 december t/m 23 december 2019 al uw kerstpost met postcode 8255 voor u. En dit voor het wel bijzonder lage tarief van € 0,35 per poststuk (ter vergelijking: Post NL vraagt € 0,82) Het is een kleine moeite om uw kerstkaarten met het verschuldigde bedrag bij een van de postbusadressen in de brievenbus te doen.

De postbusadressen zijn goed herkenbaar aan een raamposter met POSTBUS ALPHA OMEGA. Doe uw post + het verschuldigde bedrag in een plastic zak en schuif die door de brievenbus van één van de onderstaande postbusadressen en wij doen de rest.!! We hopen natuurlijk weer op heel veel post. Laat ons al uw goede wensen rondbrengen!! Bedrijven of winkels die veel post te bezorgen hebben zo rond kerst kunnen ook een beroep op ons doen.

Naast de kerstpostactie is er dit jaar ook weer een kerstmarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 14 december in de Hoeksteen van 10.00 – 15.00 uur. Op onze kraam staan leuke prijsjes voor het enveloppen trekken. Ook zijn er weer een aantal leuke vogelhuisjes en we hebben dit jaar extra stoofpeertjes. De kinderen van Alpha en Omega rekenen op ons!!

Meer weten of vragen?
Géke van Splunter, Zuidsingel 25, tel. 750252 (coördinator)
Wiebe Boskma, Hertenkamplaan 15, tel. 848099 (secr. Alpha Omega)

POSTBUSADRESSEN:
T. Koppejan, Bloemenzoom  141 M. Kassies, Buitenhof 85
R. Baarda, De Greente 68 L. Paarhuis, De Kokkel 4
J. Langendoen, De Kroon 3   K. van Slooten , Fuikhoren 44
W. Boskma, Hertenkamplaan 15 J. Bax, Havikskruid 23
F. de Jong, Het Blazoen 8 J. Busschbach, Hondsdraf 18
J.H. Hospers, Koraalstraat 4 B. Smits, Kruisboog 19
A. van Ulsen, Noordhoren 82 H. IJzerman, Penhoren 16
T. Bosga, Zonnebloempad  58   T. Reinhoudt, Zuidsingel 16
M. van Staalduine, Slikslede 26