Acties Alpha Omega in december 

Ook Alpha Omega heeft te maken met het Coronavirus. Er kan geen kerst/hobbymarkt worden gehouden. Hierdoor lopen ze inkomsten mis voorde  kinderen in Kabanjahé, Indonesië. Maar stoofperen, appels en goudrenetten zijn altijd favoriet. Wanneer u ze niet wilt missen, kunt u ze bestellen. Als u ze voor woensdag 9 december bestelt, bezorgen zij ze op zaterdag 12 december.
U kunt aan de deur afrekenen.
De adressen waar u de peren, appels en goudrenetten kunt bestellen zijn:
gjvansplunter@solcon.nl  of telefoonnummer: 750252
w_boskma@hotmail.com of telefoonnummer: 848099
Naast deze actie is er natuurlijk ook weer de jaarlijkse kerstpostactie. De actie loopt dit jaar van maandag 7 december tot en met dinsdag 22 december. In deze tijd wilt u met kerst misschien wel een extra kaartje sturen. Alpha Omega bezorgt alle kerstpost met postcode 8255 en dat kan al voor € 0,35 per stuk. Door het hele dorp zijn adressen waar u de kaarten en het verschuldigde bedrag kunt inleveren. De adressen zijn te herkennen aan het A4-tje met Alpha Omega er op. Op de volgende adressen kunt u uw kaarten met het verschuldigde bedrag inleveren.
T. Koppejan, Bloemenzoom 41; M. Kassies, Buitenhof 85; R. Baarda, De Greente 68; J. Langendoen, De Kroon 3; K. Bax, Havikskruid 23; Fam. Busschbach, Hondsdraf 118; Fr. de Jong, Het Blazoen 8; J. Paarhuis, Kokkel 4; Fam. Hospes, Koraalstraat 2; B. Smits, Kruisboog 19; A. van Ulsen, Noordhoren 83; Fam. IJzerman, Penhoren 16; T. Bosga, Zonnebloempad 58; T. Reinhoudt, Zuidsingel 16; W. Boskma, Hertenkamplaan 15 en M. van Staalduine, Slikslede 26.