Een Actie4Kids schoenendoos: voor jou van mij

Een Actie4Kids schoenendoos: voor jou van mij

Actie4Kids is weer van start gegaan! Samen met jullie willen wij tenminste 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar gaan de schoenendozen naar Afrika, Azië, Oost Europa en zo mogelijk het Midden-Oosten. Daar zijn veel kinderen die het moeilijk hebben. Na meer dan 20 jaar is Actie4kids nog steeds nodig. Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”. Jij mag jouw speelgoed en zakgeld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. We horen vaak dat kinderen weer naar school kunnen gaan door de schriften en pennen uit de schoenendozen. Een gevulde schoenendoos is een fantastisch cadeau, waardoor we kinderen kunnen leren hoe ze hun handen moeten wassen. En er is nog meer goed nieuws: we geven ze ook het evangelie door middel van een boekje met Bijbelverhalen. Want dat hebben ze hard nodig in een tijd waarin zoveel kinderen bang zijn voor de toekomst.

Actie4kids wordt in Nederland en België georganiseerd door Stichting de Samaritaan. Ga voor deelname of informatie naar www.actie4kids.org. Deze actie wordt gedaan door Kinderkerk Menorah in samenwerking met Basisschool “De Branding”. We gaan hiermee aan de slag in de kinderkerk op de zondagen 16, 23 en 30 oktober. In één van deze weken zal basisschool “De Branding” hier ook aandacht aan besteden.

Iedereen kan en mag meedoen met deze actie! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Sulkers; T. 0321-322816