Actie Swifterbant steunt Maarten

Actie Swifterbant steunt Maarten

Maarten van der Weijde gaat 21 t/m 24 juni nogmaals proberen om de Elfstedentocht te zwemmen. Hij doet dit om geld in te zamelen voor 11 goede doelen die met kanker te maken hebben.

De 11 doelen die Maarten uitgekozen heeft, zijn belangrijk voor kanker patiënten en hun naasten. Elke euro die naar deze doelen gaat is goed besteed. De mensen uit Swifterbant kunnen ook bijdragen en daarom heb ik een actie opgestart om geld in te zamelen in de week van 17 t/m 23 juni.

Dit kan op verschillende manieren, namelijk: je kan banen zwemmen en je laten sponsoren door familie en vrienden, je kan een bijdrage in de spaarpot doen bij het zwembad de Abelen of je kan lege statiegeldflessen brengen naar Klaproosdreef 37. Ook zal er op zondag 23 juni in zwembad de Abelen om 13.00 uur een wedstrijd onder water zwemmen zijn voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar (kosten 1 euro).

Alle opbrengsten gaan naar de Maarten van der Weijde Foundation. Direct doneren kan ook via de actiepagina “Swifterbant steunt Maarten” te vinden op https://swifterbantsteuntmaarten.blogspot.com.

Bericht ingestuurd door Mirjam Heij