7 september: inloopavond Bosweg

De Bosweg krijgt een nieuwe inrichting. Daarom organiseert de gemeente Dronten samen met Dorpsbelangen Swifterbant op maandag 7 september tussen 19.00-21.00 uur in kerkcentrum De Hoeksteen een inloopavond voor belangstellenden. Aanleiding voor de aanpassing is de uitbreiding van het congrescentrum van de Jehovah’s Getuigen aan de Randweg in Swifterbant.

De gemeente Dronten heeft zich samen met Dorpsbelangen Swifterbant gebogen over een nieuwe inrichting van de Bosweg én de nieuwe aansluiting van het parkeerterrein van het congrescentrum op de kruising Swifterringweg-Rivierduinweg. Het ontwerp kan worden bekeken tijdens de inloopavond. Belangstellenden kunnen tussen 19.00-21.00 uur binnenlopen voor een toelichting en om vragen te stellen en in gesprek te gaan met medewerkers van de gemeente en vertegenwoordigers van Dorpsbelangen Swifterbant.

Opmerkingen, gemaakt op de avond worden verzameld en meegenomen bij de uitwerking van het ontwerp. Dit alles in samenspraak tussen gemeente en dorpsbelangen.