20 jaar kapsalon YOUR LOOK in Swifterbant

Op 1 maart 1995 kwam er een nieuwe dames en heren kapsalon in Swifterbant, onder de naam Agnes Hairline, gevestigd in het voormalige politiebureau aan de Zuidsingel 38.

Agnes Hoekstra is alleen begonnen, er waren 4 kapplaatsen en in de oude politiecel stond een zonnebank. Op het dak waren zonnepanelen geplaatst voor de energievoorziening. Al snel was er een extra hairstylist nodig en die lijn heeft zich doorgezet.

Kapsalon-Your-Look-20-jaar-in-Swifterbant Kapsalon-Your-Look-20-jaar-in-Swifterbant-3

Ondertussen waren er plannen voor een nieuw winkelcentrum, waar Agnes Hairline ook een pand zou betrekken. In 2003 gaat een deel van het ‘oude’ winkelcentrum plat en wordt er begonnen met het bouwen van het nieuwe winkelcentrum. Agnes Hairline verhuist van de Zuidsingel naar de Zoom in een tijdelijk onderkomen.

In 2005 is het nieuwe pand aan de Zuidsingel klaar en betrekt Agnes Hairline het pand, ditmaal aan de Zuidsingel 42. De kapsalon is een stuk groter 114 vierkante meter met minimaal 10 kapplaatsen, een aparte ruimte voor de snelbruiner en een schoonheidssalon.

Kapsalon-Your-Look-20-jaar-in-Swifterbant-4

In het jaar 2013 bestaat Agnes Hairline 18 jaar en wordt de naam veranderd in Your Look. Het is tijd om te veranderen na 18 jaar en met de tijd mee te gaan…een nieuwe formule, daar hoort een nieuwe naam en een nieuw logo bij. De nieuwe naam wordt Your Look, een naam die aangeeft dat het om uw uiterlijk gaat. Verruimde openingstijden, met en zonder afspraak, aangepaste prijzen en de kwaltiteit die professioneel blijft.

Nu is het 1 maart 2015, Your Look bestaat 20 jaar, reden om het te vieren en trots te zijn! Al 20 jaar een begrip in Swifterbant en dat wil Your Look samen met u vieren met aantrekkelijke 20 dagen akties het gehele jaar door.

Vanaf 1 maart 2015, 20 jaar, 20 dagen lang, 20% korting op alle knipbehandelingen!!!!

Your Look is te vinden op Zuidsingel 42 te Swifterbant, telefoonnummer 0321-323846 Hair, Sun en Beauty, De koffie met heerlijke bonbons staan klaar!